Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@10:40:01 GMT

یک سوم علایم راهنمایی و رانندگی سرقت می شود

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۳۷۰۳۳

یک سوم علایم راهنمایی و رانندگی سرقت می شود

پروژه‌های عمرانی راهسازی در ایام نوروز متوقف می‌شود یک سوم علائم راه‌ها در هر سال مفقود یا سرقت می‌شوند آخرین وضعیت ترخیص کامیون‌های وارداتی زیر ۳ سال ساخت واردات کامیون، اتوبوس و ماشین آلات راهداری ۱۲ هزار دستگاه ناوگان سنگین سازمان راهداری فرسوده است

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، داریوش امانی  اظهارکرد: از جمله برنامه‌های سازمان راهداری ایجاد فضای سبز در کنار راهدارخانه‌ها و منظر آرایی راه‌هاست که در روز درختکاری سال جاری (۱۵ اسفند ۱۴۰۰) ۳۰ هزار اصله درخت در جاده‌های کشور غرس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم عید سفر نروند

وی در خصوص آمادگی راهداران و راهدارخانه‌ها در سفرهای نوروزی ۱۴۰۱ گفت: ما همچنان توصیه مان به مردم این است که از سفرهای غیر ضروری پرهیز کنند و چنانچه ضرورتی پیش آمد که به سفر بروند، با برنامه باشد و از سامانه ۱۴۱ آب و هوای مقصد و ترافیک جاده و اطلاعات راه‌ها را اخذ کنند.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به برگزاری جلسات مدیران این سازمان با شرکت‌های حمل و نقل مسافری جاده‌ای افزود: اقدامات مربوطه انجام شده و از ۱۵ اسفند ستاد سفرهای نوروزی در سازمان راهداری شکل گرفته است.

پروژه‌های عمرانی راهسازی در ایام نوروز متوقف می‌شود

وی یادآور شد: از بهمن امسال هم جلسات آمادگی سفرهای نوروزی را در سطح ستاد و استان‌ها آغاز کرده بودیم خصوصاً در حوزه ایمن سازی راه‌ها، نصب علائم، پاک سازی مسیر، نصب نیوجرسی، روشنایی راه‌ها و دیگر اقداماتی که در طول راه‌ها نیاز است انجام شود؛ این اقدامات بر اساس برنامه ریزی زمان بندی شده به خوبی انجام و در پایان سال هم کلیه کارهای عملیاتی-عمرانی را متوقف کنیم تا سفر ایمنی برای مردم هموار شود.

یک سوم علائم راه‌ها در هر سال مفقود یا سرقت می‌شوند

معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص سرقت علائم ایمنی و گاردریل ها از جاده‌ها تصریح کرد: تقریباً نزدیک یک سوم علائم در جاده‌ها یا دچار حادثه می‌شود یا مفقود می‌شود؛ از طریق مجاری قانونی در حال پیگیری برای رفع این مشکل هستیم؛ همچنین با نیروی انتظامی برای شناسایی عوامل سرقت این علائم مذاکراتی داشته ایم تا از تداوم این تخلفات جلوگیری شود.

وی افزود: یکی از برنامه سازمان راهداری این است که سعی کنیم از آلیاژهایی در ساخت علائم استفاده کنیم که هم کمتر دچار آسیب شود و هم کمتر به سرقت بروند تا بتوانیم برای این مشکل تمهیدی بیندیشیم.

معاون وزیر راه تأکید کرد: تخریب، مفقودی یا سرقت علائم رانندگی سالانه ۵۰ میلیارد تومان به ما خسارت ریالی وارد می‌کند.

آخرین وضعیت ترخیص کامیون‌های وارداتی زیر ۳ سال ساخت

امانی در خصوص ترخیص کامیون‌های وارداتی دست دوم اروپایی گفت: واردات کامیون‌های کارکرده زیر ۳ سال اروپایی، قانون است و همزمان که ترخیص داریم، واردات هم انجام می‌شود؛ به مرور زمان کارهای اینها انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در ترخیص ناوگان تسهیل شده و تا جایی که قانون اجازه می‌دهد، کارهای آنها انجام می‌شود؛ اما اگر مشکلی هست، در جایی است که واردکننده باید ضوابط و مقررات را رعایت می‌کرد یا اطلاع داشت؛ به هر حال دنبال آن هستیم که اگر مشکلی هست، مرتفع شود و کامیونی که وارد می‌شود، شماره گذاری کنیم.

واردات کامیون، اتوبوس و ماشین آلات راهداری

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای درباره مصوبه ۱۴ اسفند مجلس در زمینه واردات ۱۰ هزار دستگاه کامیون، ۱۰ هزار دستگاه اتوبوس و ۵ هزار دستگاه ماشین آلات راهداری و راهسازی اظهار کرد: مادر بحث ماشین آلات راهداری خواهان صدور مجوز مجلس بودیم به خصوص که ماشین آلات فعلی ماه دارای فرسودگی شدید است و این یکی از خواسته‌هایی بود که هم سازمان راهداری به نمایندگی از دولت بدون اینکه پرداخت عوارض واردات داشته باشیم ماشین آلات راهداری وارد کنیم و بخش خصوصی هم از مجاری قانونی و با پرداخت عوارض آن اقدام به واردات ماشین آلات راهداری کند.

وی ادامه داد: سازمان راهداری علاوه بر واردات ماشین آلات راهداری، به دنبال خرید از تولیدکننده داخلی هم هست؛ لذا سال گذشته قراردادی با یکی از شرکت‌های سازنده ماشین آلات و خودروهای راهداری امضا کردیم؛ اما از آنجایی که حجم فرسودگی ماشین آلات راهداری بسیار بالاست و هم اینکه تولیدات داخلی جوابگو نیست، قرار شد تعدادی هم وارد کنیم.

امانی گفت: هر تعدادی که کامیون و ماشین آلات راهداری نو وارد شود، متوسط سن ناوگان سازمان راهداری کاهش می‌یابد و در ناوگان روانسازی صورت می‌گیرد؛ کمیسیون عمران مجلس هم کمک می‌کند که این مصوبه اخذ شود.

۱۲ هزار دستگاه ناوگان سنگین سازمان راهداری فرسوده است

وی تأکید کرد: ۱۲ هزار دستگاه ماشین آلات راهداری و ناوگان سنگین و نیمه سنگین فرسوده داریم که باید نوسازی شود؛ تولید داخل این ماشین آلات نهایتاً بتواند هزار دستگاه از این ناوگان اعم از بخش دولتی و خصوصی را جوابگو باشد و مابقی را باید وارد کنیم.

منبع: مهر اخبار مرتبط ۱۵:۵۳:۰۸ سفرهای نوروزی امسال برقرار است؟ ۱۶:۲۲:۵۱ رییس سازمان راهداری: پول نگهداری راه ها را نداریم ۱۵:۱۸:۱۷ بازار لوازم ضد سرقت منزل داغ شد ۱۵:۳۳:۰۹ جاده هراز بسته شد ۱۰:۱۰:۵۸ ارتفاع برف در کدام جاده به نیم متر رسید؟ ۱۰:۳۸:۳۹ وضعیت جاده های ۷استان پس از سیل

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: جاده راهداری و حمل و نقل جاده راهنمایی و رانندگی سرقت واردات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای علایم راهنمایی و رانندگی ماشین آلات راهداری سازمان راهداری سفرهای نوروزی هزار دستگاه جاده ها راه ها یک سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۷۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! (+عکس)

اولین آیین‌نامه رانندگی در زمان «وستد» تهیه و تنظیم شد. آن‌ها به تربیت علمی افسران و افراد شهربانی پرداختند و بعد از آن امور انتظامی تهران را بین ۱۰ کلانتری تقسیم کردند. وستداهل خود ریاست نظمیه را به عهده گرفت و برگداهل ریاست آگاهی و وارفاس هم رئیس پلیس شد.

به گزارش همشهری آنلاین، در ادامه این راه در سال ۱۳۰۰ در اداره پلیس شعبه‌ای به نام شعبه «آلات ناقله» در خیابان باب همایون دایر شد که با ۱۰ مامور که از بین پاسبان‌ها انتخاب شده بودند کار کنترل عبور و مرور اتومبیل‌ها را به عهده گرفتند. علامت مشخصه آن‌ها هم بازوبند سفیدی بود که به بازوی چپ خود می‌بستند.

ریاست این شعبه به شخصی به نام فتح الله‌خان بهنام واگذار شد و او اولین رئیس راهنمایی و رانندگی محسوب می‌شد و درجه نایب اولی یعنی ستوان‌یکم داشت. اما اولین افسر آزمایش رانندگی که نام و امضایش به زبان فرانسه پای اوراق رانندگان زمان قاجاریه وجود دارد شخصی به نام «مسیو کلین» بود و بعد از او این سمت به ناصرخان انشاء، اولین متخصص نظمیه، محول شد.

ترجمه، تنظیم نظام‌نامه و آیین‌نامه که راننده هنگام روز در شهر و اماکن پرجمعیت ضمن حرکت از سمت راست باید با سرعت ۱۵ کیلومتر در ساعت و در خارج شهر ۲۵ کیلومتر در ساعت و شب‌ها با سرعت ساعتی ۱۰ کیلومتر براند و یا اینکه در موقع نزدیک شدن به حیوانات از قبیل اسب و قاطر که طبعاً از صدای ماشین وحشت دارند از سرعت اتومبیل خود بکاهند و آرام حرکت کنند تا باعث وحشت و رم کردن حیوانات نشوند، از جمله قوانینی بود که او تنظیم کرده است.

تهرانی‌ها، حدود ۲۳ مرداد ۱۳۰۵ خبری خواندند در روزنامه‌های آن دوره، که در متنش آمده بود، با توجه به دستورات آقای رئیس نظمیه و تأکیدات بلدیه‌چی «بوذرجمهری» مأمورینی در شهر گماشته شده تا از تصادفات و تخلفات شوفر‌ها جلوگیری شود.

اوایل خرداد سال ۱۳۰۷، شوفر‌ها با انتشار اطلاعیه از طرف اداره کل تشکیلات نظمیه مملکتی با این متن «به خاطر مخاطرات متصوره و حسن تنظیم ایاب و ذهاب وسایل نقلیه تابلو‌های راهنما از طرف این اداره در گوشه و کنار معابر نصب می‌شود. شوفر‌ها هم باید بروند نظمیه و قوانین و اسلوب عبور و مرور را بخوانند تا زمانی که قوانین و نظام‌نامه تدوین شود و بتوانند بروند شعبه تأمین عبور و مرور در میدان سپه که دفترچه را بخرند و اطلاعات کسب کنند.»

داوطلبان دفترچه نظام‌نامه را خریدند و خواندند. ۲ سال بعد، اواخر دی ماه، وقتی تعداد اتول‌ها آن‌قدر زیاد شد که آدم‌ها در روزنامه گلایه بنویسند از تعدادشان، مقررات جدیدی در ۳۲ ماده تنظیم شد. در این قوانین آمده بود که باید اوراق ۴ گانه، یعنی تصدیق نظمیه، مالکیت، مالیات و معاینه اگر تاکسی است، همیشه همراه شوفر باشد. پلاک ماشین با روشنایی عقب ماشین روشن شود و در عین حال چراغ نور قرمز پشتی و ۲ چراغ جلو، بعد از غروب آفتاب روشن باشند. صدای بوق‌شان هم تا ۱۰۰ متر دورتر شنیده شود.

در سال ۱۳۴۷ پلیس راه ژاندارمری در تهران تاسیس شد و سال ۱۳۵۳ امور راهنمایی و رانندگی تهران طبق قانون به شهرداری واگذار و در نهایت ۱۲ فروردین ۱۳۷۰ نیرو‌های انتظامی سازمان راهنمایی و رانندگی، پلیس راه و ژاندارمری با یکدیگر ادغام شدند و معاونت راهنمایی رانندگی و حمل و نقل ناجا شکل گرفت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • استفاده از کابل دیتا در چراغ‌های راهنمایی رانندگی
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • واژگونی مرگبار یک ال ۹۰ در رشت
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! (+عکس)
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها