Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مهدی شریف روز سه شنبه در جریان آغاز توزیع این روغن‌ها در اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای دزفول در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با پیگیری‌هایی که از طریق نمایندگی روغن ایرانول و فرمانداری دزفول انجام شد، هشت هزار لیتر روغن ۱۷ هزار و هفت هزار ایرانول سهمیه‌ای به دزفول تعلق گرفت که با نرخ دولتی برای تنظیم بازار توزیع می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طی هماهنگی با شرکت روغن ایرانول قرار است این سهمیه به صورت ماهانه یا ۲ ماه یکبار برقرار باشد، ادامه داد: روزانه بیش از ۲ هزار کامیون برون شهری از دزفول خارج می‌شود علاوه بر این، بیشترین معادن سنگ شکن استان در دزفول واقع شده‌اند.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای دزفول بیان کرد: کامیون‌داران در شرایط فعلی برای لوازم یدکی و لاستیک مشکل دارند که با توزیع این روغن‌ها با نرخ دولتی امیدواریم بخشی از مشکلات آنها برطرف شود.
وی افزود: ۲۰ لیتر روغن ایرانول دولتی ۱۷ هزار با نرخ دولتی حدود هفت میلیون و ۱۸۶ هزار ریال به هر یک از کامیون داران عرضه می‌شود که نرخ آزاد آن بیشتر است.

علی فرهمندپور فرماندار ویژه دزفول نیز گفت: این اقدام در راستای مساعدت و کمک به کامیون‌داران دزفول از اقشار تاثیرگذار کشور انجام شده است.

وی افزود: توزیع روغن با قیمت کارخانه با همکاری شرکت ایرانول و روغن موتور انجام می‌شود و درصورت تقاضای بیشتر تداوم خواهد داشت.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کامیون دزفول خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کامیون دزفول سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کامیون دزفول خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۹۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت قرمز در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر در نشست هم‌اندیشی اجرای طرح هوشمند‌سازی تامین و توزیع گوشت قرمز، اظهار داشت: با اجرای طرح هوشمندسازی، تامین تا توزیع گوشت قرمزبا هدف خدمت‌رسانی بیشتر به تولید کننده، قصابان و مصرف‌کنندگان ساماندهی و الکترونیکی خواهد شد.

وی ادامه داد: طرح هوشمندسازی تامین و توزیع مرغ در استان چهارمحال وبختیاری به عنوان استان پیشگام در سطح کشور انجام شد که منجر به ارائه خدمت بزرگی به تولید کنندگان و فروشندگان مرغ با توجه به الکترونیکی شدن ثبت درخواست خرید و فروش شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: تمامی فرایند عرضه گوشت مرغ در واحدهای صنفی و همچنین میزان تولید در کشتارگاه‌ها از طریق سامانه رهتاب پیگیری و نظارت بر این حوزه دقیق، و از وقوع هر تخلفی جلوگیری شد.

برزگر خاطرنشان کرد: ان‌شاالله  در اجرای طرح هوشمند سازی تامین و توزیع گوشت قرمز نیز استان چهارمحال وبختیاری پیشگام خواهد بود.

بهروز میرزایی، معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز بیان داست: این طرح بصورت تدریجی و فاز به فاز انجام خواهد شد که در مرحله اول هدف، خدمت‌رسانی به قصابان از طریق الکترونیکی کردن تامین و توزیع خواهد بود ودر مراحل بعدی، افزایش درآمد تولید کنندگان با فروش به قیمت واقعی وبدون دخالت دلالان، جلوگیری از خروج دام از استان، متعادل سازی و ثبات قیمت خواهد بود.

وی اظهار داشت: طرح هوشمندسازی نظام توزیع کالاهای اساسی به کمک و همراهی شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌های بخش کشاورزی نیاز دارد و بازار بدون استفاده از پلتفرم‌های توزیع به آرامش نمی‌رسد.

میرزایی افزود: استفاده بهینه از زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری زمینه توزیع کالا را از حالت سنتی به مدرن فراهم می‌کند، همچنین می‌توان امکان کنترل و نظارت بر قیمت و مقدار اقلام توزیعی، شفافیت در زنجیره توزیع و اطلاع از میزان موجودی کالا و برنامه‌ریزی جهت تامین به موقع کالاهای اساسی از مهم ترین مزایای هوشمندسازی توزیع کالاهای اساسی است.

وی تصریح کرد: سامانه رهتاب علاوه بر توزیع گوشت بایستی قابلیت اجرای زنجیره کالاهای اساسی شامل شکر، برنج و ... و نظارت بر این فرآیند را داشته باشد که از طریق آن بتوان نظارت و بازرسی از واحد های صنفی را تسهیل و از این طریق بهره وری و بازدهی نیز افزایش یابد.

انتهای پیام/7540/.

دیگر خبرها

  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • لرزه تردد خودروهای سنگین دوباره روی تن پل تاریخی بابل نشست
  • ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ساوه کشف شد 
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • بیش‌از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در کشور توزیع شد
  • قیمت روغن خوراکی امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می‌گیرد
  • توزیع ۲۶ هزار کیلوگرم/لیتر آفت کش نباتی در مازندران
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی