Web Analytics Made Easy - Statcounter

جدیدترین آمار منتشره از سوی وزارت صنعت، ‌معدن و تجارت (صمت) نشان می‌دهد که در شش ماهه اول امسال از ۲۵ کالای منتخب صنعتی، تولید ۱۵ کالا افزایش یافته و بیشترین میزان افزایش تولید مربوط به کامیون، روغن و ماشین لباسشویی بوده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس این آمار در هفت ماهه امسال فقط تولید یک کالا، یعنی کامیون، کامیونت و کشنده بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته و تولید آن با ۶۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ درصد افزایش به ۴۹۵۷ درصد رسیده است. همچنین در این مدت تولید سه کالا بیش از ۲۰ (تا ۴۱.۳ درصد)، چهار کالا ۱۰ تا ۲۰ درصد و هفت کالا کمتر از ۱۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته و تولید ۱۰ کالا نیز کاهش یافته است.

در این میان دو کالای دیگری که بیشترین افزایش تولید را داشتند شامل روغن ساخته شده نباتی با ۴۱.۳ و ماشین لباسشویی با ۲۹.۹ درصد افزایش هستند.

تولید روغن نباتی در در هفت ماهه امسال به بیش از یک میلیون و ۱۷۰ هزار تن رسیده است. تولید روغن در بیشتر ماه‌های سال قبل بیشترین کاهش را نسبت به سایر کالاها داشت. بر اساس نامه دبیر ستاد تنظیم بازار، کارخانجات تولیدی در سال جاری باید نسبت به تولید ماهانه ۱۸۰ هزار تن روغن که ۱۲۰ هزار تن در بخش های خانوار، ۲۵ هزار تن در بخش صنف و ۳۵ هزار تن در بخش صنعت خواهد بود، اقدام کنند.

افزایش ۷.۵ درصدی تولید لوازم خانگی

همچنین در هفت ماهه امسال تولید انواع لوازم خانگی با ۷.۵ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال قبل به بیش از دو میلیون و ۶۸۷ هزار دستگاه رسیده است. از بین انواع لوازم خانگی تولید تلویزیون با کاهش ۱۱.۲ درصدی مواجه بوده و تولید آن از نزدیک به ۷۳۲ هزار دستگاه در هفت ماهه سال گذشته به نزدیک ۶۵۰ هزار دستگاه در مدت مشابه امسال رسیده است. تولید ماشین لباسشویی و یخچال و فریزر با ۲۹.۹ و ۷.۵ درصد افزایش به ترتیب به بیش از ۷۹۰ هزار و یک میلیون و ۲۴۶ هزار دستگاه رسیده است.

اما با وجود افزایش تولید لوازم خانگی در سال جاری، در بازار شاهد کاهش قیمت نیستیم. اخیرا سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی افزایش ۳۹ درصدی حقوق و دستمزد، گران شدن قیمت جهانی مواد اولیه و افزایش نرخ ارز که شش برابر نسبت به سال ۱۳۹۷ شده را از دلایل افزایش قیمت‌ عنوان کرد.

گفتنی است که سال گذشته سرپرست معاونت امور بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) هدف این وزارتخانه را تولید ۱۱.۶ میلیون دستگاه لوازم خانگی در سال عنوان کرده، اما گفته بود که تقاضا در این بازار حدود ۱۲.۵ میلیون دستگاه و بخش اعظم آن در بخش لوازم خانگی کوچک است.

از جمله مهم‌ترین کالاهای دیگری که تولید آن‌ها افزایش داشته نیز می‌توان به انواع سواری، پتروشیمی، کمباین، ، نئوپان و دوده با ۱.۴، ۳.۴، ۱۳.۵، ۸.۵ و ۲۰.۴ درصد افزایش تولید اشاره کرد.

تولید ۱۰ کالا کاهش یافت

از بین ۲۵ کالای منتخب صنعتی تولید ۱۰ کالا کاهش داشته که بیشترین کاهش مربوط به الیاف اکریلیک با ۴۶.۹ درصد، الکتروموتور ۲۵.۷ و سموم دفع آفات نباتی با ۳۳.۷ درصد کاهش بوده است.

کمترین کاهش تولید نیز مربوط به انواع تراکتور است که تولید آن با ۰.۱ درصد کاهش به ۱۱ هزار و ۲۵۷ دستگاه در هفت ماهه امسال رسیده است.

وانت، پودر شوینده، لاستیک خودرو و نخ سیستم پنبه‌ای نیز از جمله دیگر کالاهایی است که تولیدشان در این مدت کاهش یافته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تولید کالای منتخب صنعتی لوازم خانگي روغن ماشین لباسشویی افزایش تولید درصد افزایش لوازم خانگی هزار دستگاه هفت ماهه تولید آن هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۶۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری

پروهش مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری از جمع آوری فرآورده روغن تفاله زیتون پالایش شده مخلوط با روغن زیتون بکر با نام تجارتی «سابرسو» از مراکز عرضه خبر داد.

وی افزود: طبق استاندارد ملی ایران به شماره ۱۴۴۶ با عنوان «انواع روغن زیتون خوراکی- ویژگی‌ها و روش‌های آزمون» مخلوط روغن تفاله زیتون پالایش شده با انواع روغن زیتون بکر، قابلیت مصرف خوراک انسان را ندارد.

بیشتر بخوانید

جمع آوری ۱۱ قلم کالای فاقد نشان استاندارد

پروهش اضافه کرد: مطابق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد ایران هر گاه اجرای استاندارد در مورد کالا‌هایی اجباری اعلام شود، تولید، تمرکز، توزیع و فروش این کالا‌های مشمول اجرای اجباری استاندارد با کیفیت پایین‌تر از استاندارد یا بدون علامت استاندارد ایران ممنوع است.

وی از عموم هم استانی‌ها خواست: در صورت مشاهده کالا‌های فاقد علامت استاندارد در مراکز عرضه استان، مشخصات کالا را با شماره تلفن ۱۵۱۷ به سازمان ملی استاندارد ایران اطلاع دهند تا بازرسان و کارشناسان استاندارد ضمن بازرسی، نسبت به جمع آوری آن ها اقدام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • افزایش ۸۱ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی