Web Analytics Made Easy - Statcounter

خودروهای سنگینی که در جاده‌های جنوبی کشور تردد می‌کنند باید در برابر حرارت مقاوم باشند تا آسیب نبینند، اما با گران شدن قیمت لاستیک، قدرت خرید رانندگان کاهش یافته است و کارشناسان نیز عامل اصلی برخی از تصادفات جاده ای را لاستیک بی کیفیت می دانند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هرمز؛ مطالعات نشان می دهد لاستیک یکی از پرمصرف‌ترین اقلام کامیون است و خودروهای سنگینی که در جاده های جنوبی کشور تردد می‌کنند باید در برابر حرارت مقاوم باشند تا آسیب نبینند گرچه ممکن است در یک مسیر میزان حرارت سطح جاده بسیار بالا باشد اما همان لحظه آسیبی به لاستیک وارد نکند ولی مطمئناً به مرور باعث خوردگی و از بین رفتن سطح آن می‌شود به طوریکه بیشتر تصادفات در سطح جاده ها به دلیل ترکیدن لاستیک کامیون و اتوبوس‌ها رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین عرضه و فروش تایر و لاستیک ماشین آلات علاوه بر تجربه بالا نیاز به تخصص و اطلاعات فنی فراوانی دارد و باید نمایندگی رسمی و معتبر در ایران را داشته باشد که به صورت صد در صد تضمینی به مشتری تحویل داده شود اما برخی سایت ها از قیمت بالای آن می نویسند و در اطلاعیه ای عنوان می کنند «در حال حاضر به دلیل نوسانات و عدم ثبات قیمت ها، درگاه های پرداخت آنلاین اینترنتی غیر فعال گردیده اند خواهشمندیم برای آگاهی از قیمت دقیق محصول ، قبل از ثبت سفارش، با تلفن های اعلام شده تماس حاصل نمایید».

این درحالی است که وزارت صمت درباره افزایش قیمت لاستیک گفت: با توجه به مذاکرات صورت گرفته در جلسه ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ کارگروه ستاد تنظیم بازار مقرر شد به طور علی الحساب ۳۰ درصد افزایش قیمت تایر شرکت‌های تولیدی مربوطه اعمال شود تا پس از ارایه اسناد کامل، قیمت تمام شده محصولات هر شرکت توسط این سازمان بررسی و اقدام لازم صورت گیرد.

در همین رابطه با توجه به گزارش تهیه شده لقمان بشری، که شغل مکانیکی دارد در گفتگو با هرمز اظهار کرد: قیمت لاستیک بستگی به نوع برند و کشور سازنده آن متفاوت، و نرخ های بالایی دارد.

بشری افزود: بر طبق قیمت ارز، لاستیک از ۸ تا ۱۲ میلیون تومان در نوسان است که البته در سال های اخیر افزایش زیادی داشته است لاستیک ها چینی و از کشورهای دیگر نیز وارد می شود که نام های مختلفی دارد.

وی ادامه داد: کیفیت برخی لاستیک ها پایین است و جوابگوی ماشین و جاده نیست به همین دلیل می ترکد و باعث تصادف می‌شود، اکنون لاستیک باکیفیت در بازار نیست و اگر باشد قیمت آن بسیار گران است.

در این شرایط بد اقتصاد قدرت خرید لاستیک را نداریم

محمدعلی چراغی که کار مکانیکی و جلوبندی ماشین را انجام می دهد، گفت: لاستیک یکی از مهم ترین ابزار خودرو است که تاریخ انقضا نیز دارد و لازم است هر راننده ای به آن توجه کند.

وی ادامه داد: اکثر تصادفاتی که در سالهای اخیر در کشور رخ داده به دلیل لاستیک های فرسوده است برخی مکانیکی ها لاستیک را در انبار نگه داری می کنند که پس از گذشت چند سال تاریخ انقضای آن می گذرد، لاستیکی که فرسوده باشد باعث تصادفات جاده ای می شود.

حمزه یکی دیگر از رانندگان کامیون در گفتگو با هرمز اظهار کرد: ۱۵ سال است که راننده کامیون هستم و شن وسیمان و سنگ را با آن حمل می کنم قیمت لاستیک به شدت گران است طوریکه به ۱۲ میلیون و ۸۰۰ تومان نیز رسیده است.

این راننده کامیون افزود: در این شرایط اقتصاد قدرت خرید لاستیک را نداریم و باید به مدت ۱۲ روز کار کنیم تا بتوانیم یک لاستیک بخریم.

بشری ادامه داد: اگر لاستیک سالم بماند و نترکد هر ۴ الی ۶ ماهی تعویض می کنیم به طوریکه حتی سنگ و ضایعات معدن نیز باعث ترکیدگی آن می شود.

ستاد تنظیم بازار ستادی متشکل از مسئولان ارشد اجرایی ملی، استانی و محلی است که در سطوح مختلف و به فراخور زمان با محوریت وزارت صنعت، معدن و تجارت تشکیل جلسه می دهد و موضوع نظارت بر قیمت کالا و خدمات را مورد تأکید خود قرار می دهد و رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان در گفت و گویی کوتاه با هرمز می گوید: مصوبه جدید قیمت لاستیک ها هنوز اعلام نشده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قیمت لاستیک لاستیک ها قدرت خرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۸۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات



معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: توجه به زیرساخت‌های راه و جاده‌ها و همچنین دو موضوع مهم فرهنگ رانندگی و اِعمال قانون نیز باید به جد در اولویت کاری قرار گیرد چراکه نقش بزرگی در پیشگیری از تصادفات حادثه‌ای ایفا می‌کنند.

سید مهدی قویدل معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کرمان در برنامه تلویزیونی گفتگو ویژه خبری با بیان اینکه همزمان با توسعه و پیشرفت تکنولوژی قطعا با آسیب‌هایی مواجه هستیم، اظهار کرد: امروزه در کشور و سطح دنیا موضوع تصادفات یک مقوله‌ای است که با پیشرفت تکنولوژی و ماشینی شدن زندگی افراد، یکسری صدمات و تلفاتی در پی داشته است.

وی تصریح کرد: قطعا تصادفات علل و عوامل متفاوتی دارند که معمولا سه عامل مهم انسان، خودرو و جاده در بروز و یا کاهش تصادفات موثر هستند.
قویدل افزود: استان پهناور کرمان با توجه به داشتن گستردگی راه‌ها وجاده‌های مواصلاتی، با مشکلات زیرساختی بسیاری مواجه است کما اینکه بحث دو بانده شدن جاده ها، نصب سیستم پایش تصویری، هوشمندسازی، راه اندازی جایگاه‌های استراحتی و مجتمع‌های رفاهی بین راهی و... که در قانون برنامه ششم و هفتم توسعه نیز دولت را مکلف به انجام و رفع نواقص کرده است.
وی اضافه کرد: در کنار این زیر ساخت ها، دو موضوع مهم فرهنگ استفاده از خودرو و صحیح رانندگی کردن و دیگری بحث اِعمال و اجرای قانون نیز باید به جد در دستورکار قرارگیرد چراکه این موارد نقش پررنگی در پیشگیری از تصادفات ایفا می‌کنند.
این مقام قضایی با اشاره به اینکه در شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز ۱۰ اتهام اول استان را مطالبه گر هستیم، گفت: یکی از این اولویت ها، بحث تصادفات جاده‌ای است که بسیار مهم و حائز اهمیت است. 
معاون قضایی دادگستری استان کرمان بیان کرد: در کمیسیون ایمنی استانداری و همچنین در شورای پیشگیری از وقوع جرم نیز کارگروه‌های تخصصی تشکیل شده که در یکی از این کارگروه‌های تخصصی در خصوص معادن و بیمه است که به مواردی از جمله صدور بارنامه ها، نظارت بر حمل بار معادن و مسئولیت اجتماعی معادن و بیمه‌ها پرداخته می‌شود و معاونت اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم نیز مطالبه گر این موضوع است.
وی با تاکید بر اینکه سامانه‌های صدور بارنامه باید هوشمندسازی شوند، اضافه کرد: این سامانه و سایر سامانه‌های جاده‌ای باید مستقیما در اختیار پلیس قرارگیرد و باتوجه به اینکه اخیرا خودرو‌هایی توسط پلیس راه توقیف شده مبنی بر داشتن بیش از ۱۰ تن اضافه بار، این نیز معضلی است که باعث وارد آمدن آسیب به راه‌ها می‌شودو همچینین حوادث جاده‌ای را در پی خواهند داشت و همین مشکلات باعث شده که یکی از اولویت‌های کاری ما در سال ۱۴۰۳ مطالبه رسیدگی به مشکلات راه و جاده‌های مواصلاتی استان باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • بارش باران در محورهای مواصلاتی استان سمنان/ جاده‌ها لغزنده است
  • رانندگان با سامانه ۱۴۱ از آخرین وضعیت جاده‌ها مطلع شوند
  • شاخص های لازم در زمان خرید لوله داربستی ؛ اصولی خرید کنید!
  • پلیس راه: خطر ریزش سنگ در جاده چالوس
  • هشدار سقوط سنگ در جاده کرج _ چالوس
  • خطر ریزش سنگ در جاده چالوس
  • احتمال ریزش سنگ در جاده کرج چالوس
  • خرید ترازو دیجیتال
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان جابجا شد