Web Analytics Made Easy - Statcounter

رانندگان ماشین های سنگین و ترانزیت در مرز میرجاوه به علت بسته بودن مرز توسط کشور پاکستان روزهای سختی را سپری می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، در حالی بیش از 80 روز از شیوع ویروس منحوس کرونا در کشور و به تبع آن سیستان وبلوچستان زمان می گذرد که رانندگان ماشین های سنگین و ترانزیت روزهای سختی را در پشت مرزها سپری می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
ویروسی که باعث کسادی کسب‌وکار درصد بالایی از مردم در حوزه‌های مختلف شد و در همین راستا ضربه محکمی به فعالان حمل‌ونقل نیز وارد کرد. مرز میرجاوه از جمله مرزهایی است که به علت بسته شدن توسط پاکستانی ها، این روزها صدای رانندگان را درآورده است.

این رانندگان اغلب نقش مستاجر و راننده را دارند و بر روی خودرویی که صاحب آن شخص دیگری است کار می کنند که این بلاتکلیفی امان آنان را بریده است.

پای درد و دل رانندگان ماشین های سنگین و ترانزیت

شماری از رانندگان ماشین های سنگین و ترانزیت در این  خصوص ضمن عدم حمایت و دلجویی دولت در این روزهای بی‌رونق کرونایی گفتند: کیلومترها راه از استان های اصفهان، خوزستان، مشهد و ... راهی سیستان وبلوچستان شده تا از طریق مرز میرجاوه بار را به پاکستان ببریم اما بسته شدن مرز توسط این کشور همسایه منجر به آجر شدن کسب و کار رانندگان و معطلی آنان شده است.

به گفته برخی از این رانندگان که 72 ساعت در پشت مرزها معطل هستند، با شیوع ویروس کرونا تمام رانندگان از احتمال ابتلای به این بیماری واهمه دارند به این علت که سرویس بهداشتی مناسب و حمامی وجود ندارد از سوی دیگر در بحث خوراک نیز با مشکل مواجه هستیم و دسترسی آسانی به مواد خوردنی نداریم.

در این میان اما دغدغه رانندگان به این موضوع ختم نمی شود و آنان از عدم حمایت و دلجویی دولت گلایه کرده و گفتند: هیچ کس پاسخگوی معطلی این قشر در مرز نیست از انجایی که اغلب بارها سوخت هستند دلهره ما دوچندان شده زیرا هرلحظه امکان انفجار وجود دارد.

بر اساس گفته افراد، با بسته شدن مرز میرجاوه بیش از 500 خودرو در مرز معطل مانده و مسئولین پاسخگوی بلاتکلیفی آنان نیستند.

پاکستان مرز با ایران را بسته است

حسینعلی شاه کرم، سرپرست پایانه مرزی میرجاوه در این خصوص بیان کرد: کشور پاکستان از 4 اسفند98 اقدام به بستن مرز با ایران کرد.

این مقام مسئول افزود: هزار و 400 دستگاه کامیون حامل بار کالاهای صادراتی و ترانزیتی پشت مرزهای ایران مانده است.

وی گفت: در طی این مدت تنها در فاصله 17 تا 24 فروردین ماه مرز باز و 400 دستگاه ماشین از کشور خارج شدند، از این تاریخ به بعد مجدد پاکستان مرز را بست.

بازگشایی مرز میرجاوه پس از ۳ماه

محمود امیریان، فرماندار میرجاوه در این خصوص به خبرنگار عصرهامون گفت: از شروع بیماری کرونا دولت پاکستان کلیه مرزهای رسمی خود از تاریخ چهارم اسفندماه سال گذشته را به روی ایران بست.

وی بیان کرد: پس از این اقدام دولت پاکستان، مسئولین استانی و کشوری این وضعیت را از طریق دیپلماسی پیگیری کردند که پس از ۳ماه امروز مرز میرجاوه بازگشایی شد.

این مقام مسئول با بیان اینکه روزانه ۷۰ ماشین از پایانه مرزی میرجاوه عبور می کنند، افزود: در این مدت که مرز میرجاوه بسته بوده ۵۰۰ماشین ترانزیت به گمرکات دیگر استان ها انتقال داده شده است.

امیریان خاطر نشان کرد: امروز همچنین بازارچه مرزی میرجاوه معبر بدوکی نیز بازگشایی شد.

ریگی، مسئول پارکنیگ مرز میرجاوه نیز در خصوص خدمات ارائه شده به رانندگان گفت: این پارکنیگ دارای ۲۰ چشمه سرویس های بهداشتی و رستوران و آسایشگاه و نمازخانه می باشد و هم اکنون هم ۵۰۰ خودرو در این پارکنیگ پارک می باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مرز میرجاوه پشت مرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۹۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد

«عطا بهرامی» کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به لیست انتخاباتی صبح ایران، اظهار داشت: در دور اول ما رقابتی داشتیم که عمدتاً طیف جناح راست بیشتر کار می‌کرد، البته علی مطهری که به طیف مقابل معروف است در دور دوم تقریباً به عنوان کلیت اصولگرایی شناخته می‌شود که در ظاهر یکپارچه است ولی در باطن یکپارچه نیست، در آن هویت روشنی را نمی‌بینید. در لیست انتخاباتی صبح ایران دعوای سیاسی زیادی وجود ندارد. ملاک در این لیست شفافیت است و به طریقی به دنبال بازگرداندن مجلس به جایگاه خود است تا مجلس در راس امور باشد چرا که امروز مجلس در راس امور نیست.

وی با بیان اینکه هم پوشانی در بین فهرست‌ها زیاد بود، ادامه داد: من تصوری ندارم که چه خواهد شد و هیچ قرینه‌ای برایش نیست چون همپوشانی بین فهرست‌ها زیاد است و نتیجه قابل پیش بینی نیست.

کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که با توجه به تخصصی که دارید، اگر به عنوان نماینده مجلس انتخاب شوید در چه کمیسیون یا کمیسیون‌هایی به طور تخصصی کار خواهید کرد، گفت: کمیسیون اقتصادی، صنایع و برنامه بودجه مد نظرم است.

بهرامی با اشاره به اولویت مجلس دوازدهم، گفت: مجلس باید دولت و نهادها را موظف کند به قوانین بالا دستی عمل کنند. در قوانین بالا دستی اوضاعمان بد نیست، کارهای چهارچوب داری را انجام داده‌ایم، انجا که بحث نوشتن است حرف بی ربط ننوشته‌ایم بلکه در عمل کار بی ربط می‌کنیم.

وی رسیدگی به مسائل اقتصادی را از اولویت‌های مجلس آینده دانست و ادامه داد: مجلس دوازدهم باید به مباحث خودرو، مسکن، مالیات و معیشت مردم بپردازد.

بهرامی در پاسخ به این سوال که آیا به پویش انتخاباتی مهر می‌پیوندید، بیان کرد: بله به این پویش می‌پیوندم؛ کاری که خبرگزاری مهر انجام داده اینکه کاندیداهای مجلس را از مراجعه به اسپانسرها و غیره بی نیاز و یا کم نیاز می‌کند، این استقلال کاندیداها را بیشتر می‌کند.

کد خبر 6097356 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • افزایش ۸۱ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ساوه کشف شد 
  • کسب رتبه نخست گمرک پرویزخان در ترانزیت خارجی
  • از چاقوی پسر درون سینه پدر تا توقیف کامیون حامل بیش از ۱۳۲ کیلو تریاک
  • پلیس مانع گسترش آتش کامیون شد
  • آتش سوزی که در صورت عدم حضور پلیس فاجعه بارتر می‌شد
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • موتور سواران هنگام سوخت گیری به این نکات توجه کنند (فیلم)
  • تحقق هدف گذاری ترانزیتی برنامه هفتم در گرو چیست؟