Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: شهرستان رامسر به واسطه طبیعت زیبای خدادادی همواره از دیرباز تاکنون در کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی بوده است اما نبود زیرساخت‌های مناسب بویژه کمر بندی، روگذر و زیر گذر، عروس شهرهای ایران را رنج می‌دهد و ترافیک معضل دیرینه این شهر گردشگری است.

اگر چه در تمام این سال‌ها، معضل ترافیک رامسر پاشنه آشیل سخنان تمام مدیران محلی، استانی و ملی در نشست‌ها و جلسات بوده است، اما تاکنون هیچ اقدام عملی در این باره انجام نشده و همچنان بلوار زیبا و تاریخی معلم، بار این بی توجهی‌ها را به دوش می‌کشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلوار تاریخی معلم رامسر که ساخت آن با معماری بی نظیر در کنار هتل قدیم، باغ سی و سه هکتاری و متل های ساحلی از سال ۱۳۱۴ آغاز شده و در تیرماه سال ۱۳۵۲ به ثبت ملی رسید، به نظر می‌آید در این سال‌ها به دلیل نبود کمربندی مناسب، کارکرد گردشگری آن رنگ باخته و در حالی محل عبور ماشین‌های سنگین شده که آرامش از آن رخت بر بسته است.

برای رفع مشکل ترافیکی رامسر در گذر این سال‌ها طرح‌های ملی و محلی چون احداث کنارگذر ساحلی که کلنگ آن در اواسط دهه ۸۰ به زمین زده شد و ساخت رینگ شهری از خیابان قائمیه به خیابان گلستان ارائه شد اما هر کدام از این طرح‌ها در میانه راه، نیمه کاره رها شده و به فرجام نرسیدند.

نادر سحر خیز رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی رامسر در گفت و گو با خبرنگار مهر بر این باور است که تداوم عبور ماشین‌های سنگین از بلوار تاریخی معلم رامسر رفته رفته به بافت تاریخی آن آسیب می‌زند.

رامسر به واسطه بافت تاریخی و دارابودن مجموعه هتل قدیم و جدید، کاخ موزه، باغ سی و سه هکتاری و بلوار معلم همواره به عنوان باغشهر زیبا مورد توجه گردشگران بوده و تبدیل به برندی در گردشگری شده و تردد ماشین‌های سنگین از منظر معماری سبب آسیب بلوار معلم می‌شود

وی گفت: رامسر به واسطه بافت تاریخی و دارا بودن مجموعه هتل قدیم و جدید، کاخ موزه، باغ سی و سه هکتاری و بلوار معلم همواره به عنوان باغشهر زیبا مورد توجه گردشگران بوده و تبدیل به برندی در گردشگری شده و تردد ماشین‌های سنگین از منظر معماری سبب آسیب به بلوار معلم می‌شود.

سحر خیز با بیان اینکه بافت تاریخی رامسر دارای حریم بوده و حفظ آن لازم الاجراست، افزود: بلوار تاریخی معلم باید محل تردد ماشین‌های گردشگری با رنگ‌های متنوع بوده و درشکه‌ها و تورگردانان با آرامش خیال گردشگران را جابجا کرده و با خاطری آسوده زیبایی‌های این محور را برای گردشگران توصیف کنند.

وی اضافه کرد: اما با وضعیت موجود و با ترافیکی که در ایام تعطیل در این بلوار ایجاد می‌شود، گردشگران تنها دغدغه خروج از ترافیک در این بلوار را دارند، در حالیکه تمامی قسمتهای این بلوار از معماری گرفته تا پوشش گیاهی آن قابل مطالعه است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی رامسر تنها راهکار نجات بلوار تاریخی معلم را در ساخت یک کنارگذر دانست و افزود: رامسر شهری سودآور برای استان و کشور بوده و باید داشته‌های تاریخی آن محافظت شود.

ساخت کنارگذر ساحلی ضروری است

سعید صفاتی رئیس شورای اسلامی شهر رامسر هم در گفت و گو با خبرنگار مهر بهترین و مناسب‌ترین راهکار خروج از گره کور ترافیک در این شهرستان را ساخت کنارگذر ساحلی دانست و گفت: با توجه به عرض بسیار کم رامسر و نزدیکی کوه و دریا، مکان مناسبی جهت ساخت کمربندی تقریباً وجود ندارد.

وی افزود: در گذشته ساخت طرح ملی کنار گذر ساحلی در رامسر آغاز که بنا بر دلایلی چون عوامل زیست محیطی و.. متوقف شد و اکنون پس از گذشت سال‌ها و بر اساس بررسی‌هایی که انجام شد، می‌توان گفت تنها راهکار گذر از ترافیک همان کنارگذر ساحلی بوده که لازم است با بررسی‌های جدید در قالب طرحی نو و کارشناسی شده و با همت مسئولان ملی مجدداً اجرایی شود.

صفاتی با بیان اینکه احداث کمربندی در توان شهرستان نیست و اصلاً زمین مناسبی هم در رامسر جهت انجام این کار وجود ندارد، اضافه کرد: در دوره سوم شورای اسلامی شهر مصوبه‌ای تحت عنوان ساخت رینگ شهری خیابان قائمیه به خیابان گلستان به تصویب رسید.

رئیس شورای اسلامی شهر رامسر ادامه داد: در همان سال‌ها ی ۹۰ و ۹۱ باید املاک آن محور در جهت صلاح و صرفه شهرداری تملک می‌شد که این کار به هر دلیل انجام نشد و در گذر این سال‌ها کار تملک بخشی از اراضی انجام شده و بخشی دیگر نیز به دلیل وراثتی بودن ملک، به حال خود مانده است.

وی اظهار داشت: با اجرایی شدن این رینگ شهری به دلیل آنکه منطقه مذکور کاملاً مسکونی بوده و عرض آن نیز کم است، امکان تردد ماشین‌های سنگین وجود ندارد و تنها خودروهای سبک می‌توانند از آن محور عبور کنند، بنابراین اجرایی شدن این رینگ هم نمی‌تواند باری از دوش بلوار تاریخی معلم بردارد.

صفاتی تاکید کرد: بهترین راهکار برون رفت از ترافیک شهری و نجات بلوار تاریخی معلم از تردد ماشین‌های سنگین، احداث کنارگذر ساحلی استاندارد خواهد بود.

محمد آزاد فرماندار رامسر هم در نشست‌های مختلف همواره از نبود کمربندی در این شهرستان گردشگر پذیر و گره کور ترافیکی انتقاد کرده و خواستار راه حل مناسب برای رفع این معضل جدی شده است.

او بر این باور است که ترافیک رامسر بویژه در روزهای تعطیل رفته رفته برای مردم این شهرستان به بحرانی اجتماعی تبدیل می‌شود.

این در حالیست که صنعت گردشگری برای آنکه به درآمد پایدار رسیده و سودآوری داشته باشد، نیازمند زیرساخت‌های سخت افزاری و نرم افزاری مناسب است، موضوع مهمی که شهرستان رامسر به مانند دیگر شهرهای غرب مازندران از آن بی بهره بوده و گردشگری ترین محور آن یعنی بلوار تاریخی معلم قربانی نبود زیرساخت‌های جاده‌ای است.

بر این اساس می‌طلبد مسئولان مرتبط از حرف درمانی گذر کرده و راه حل مناسبی برای رفع گره ترافیکی عروس شهرهای ایران اجرایی کنند.

کد خبر 4667713

منبع: مهر

کلیدواژه: رامسر ترافیک محمد آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۹۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وانت‌های میوه‌فروش در ۱۱ نقطه شهر سنندج ساماندهی می‌شوند

علی اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ساماندهی وانت‌های میوه‌فروشی یکی از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری است، اظهار کرد: شهرداری سنندج در راستای رفع این معضل شهری برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت را تعریف و اجرا می‌کند.

وی بیان کرد: پارک وانت‌های میوه‌فروش در معابر اصلی موجب ایجاد ترافیک و همچنین نارضایتی شهروندان شده است.

معاون خدمات شهری شهرداری سنندج با اشاره به همکاری نیروی انتظامی در اجرای طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروشی در سنندج افزود: به استناد تبصره ۱ بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها و با همکاری نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی وهمچنین حمایت همشهریان طرح ساماندهی وانت بارهای میوه فروش اجرا می‌شود.

وی بر لزوم همکاری با نیروهای شهرداری در اجرای این طرح تاکید کرد و گفت: با کسانی که همکاری نکنند برخورد قانونی صورت می‌گیرد.
اصغری یادآور شد: طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش از امروز در سنندج در راستای کاهش ترافیک، ارتقای سیما و منظر سطح شهر و افزایش رضایتمندی شهروندان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه وانت‌های میوه‌فروش در یازده نقطه سطح شهر سامان می‌یابند، اضافه کرد: طرفین بلوار حمدی بهاران، پیاده‌رو بلوار ارشاد روبروی زندان، چهار راه حاجی‌آباد جنب مجموعه ورزشی و پیاده‌رو مربوطه، زمین روبروی تعویض پلاک (شهرک مولوی)، شهرک زاگرس زمین پایین‌تر از درب خوابگاه دانشگاه کردستان، بلوار معلم نرسیده به شهرک بعثت بالاتر از پارک معلم و میدان ۱۲ فروردین زمین روبروی سردخانه مقاط مورد نظر برای ساماندهی وانت‌بارها در سنندج است.

معاون خدمات شهری شهرداری سنندج اضافه کرد: زمین حد فاصل میدان لیلاخ تا پل سنجرخان، زمین حد فاصل بلوار ساحلی از طرف سردخانه تا میدان لیلاخ، زمین پایین‌تر از میدان قانع بهاران و مخابرات و زمین روبروی پمپ بنزین ساحلی بطرف بلوار دادگستری از دیگر نقاط در نظر گرفته شهرداری سنندج برای ساماندهی وانت‌های میوه فروش در سطح شهر است.

اصغری موفقیت در اجرای این طرح را نیازمند همراهی و همکاری دستگاه‌های مختلف و مشارکت مردم و رانندگان وانت‌های میوه‌فروشی دانست و اضافه کرد مجموعه مدیریت شهری تمام ظرفیت‌های خود را در اجرای این طرح بکار می‌گیرد.

کد خبر 6096820

دیگر خبرها

  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • دسترسی به بافت تاریخی و حرم‌های مطهر با پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم-رحمت-احمدی
  • ناکامی قاچاقچیان در انتقال ۱۵۰ کیلو ماده مخدر شیشه در نرماشیر
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • وانت‌های میوه‌فروش در ۱۱ نقطه شهر سنندج ساماندهی می‌شوند
  • طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج آغاز شد
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد